Nyhedsbrev
Navn:  
E-mail:  

Kundeudtalelser

Det dejlige ved at træne hos Den Aktive Hund er at der er plads til alle. Lige meget hvilket niveau man er på, får man altid individuel træning som passer præcis til hver enkelt hund og ejer.

Tanya har et rigtig godt racekendskab og et fantastisk tag på hundene. Tanya er meget nærværende og underviser levende og med masser af humor. Det er nu min 2. hund jeg træner hos Den Aktive Hund med og jeg glæder mig hver gang til en professionel og lærerig træning.

Kirstine og Jack (Jack Russel Terrier),
Herlev


Tanya har en fantastisk god måde at organisere sin træning på. Man får både en fælles træning med øvelser og god information om, hvordan man træner sin hund og individuelle råd og vejledning, som både tager udgangspunkt i ens hund og en selv. Der er altid en god stemning til træningen. Det er hyggeligt samtidig med at man får arbejdet godt med sin hund.Tanya har en god tilgang til hunde og mennesker. Hun ved meget om begge og er samtidig uhøjtidelig og ligetil. Træningsforløbene er afvekslende i form og indhold. Hun bruger forskelige teknikker og introducerer dem løbende.Den Aktive Hund har gode introduktionskurser som f.eks at gå spor mm.

Henrik og Oskar (Islandsk Fårehund),
Kokkedal


Tanya er en super god instruktør. Altid nærværende, positiv, støttende og effektiv. Lucky og jeg kan varmt anbefale Tanya som instruktør. Vi har dette efterår 2011 deltaget i 'Hvalpetræning' samt 'Spor for begyndere', og vi glæder os til at fortsætte hos Tanya på 'Lydighedstræning'. Jeg har, for en del år siden, 2 gange tidligere haft hund, og deltaget i hvalpetræning flere andre steder, og jeg kan med glæde fortælle videre, at Tanya klart er den bedste instruktør.

Charlotte og Lucky (Labrador- Golden Retriever blanding),
Hørsholm


Jeg har, indtil videre, deltaget på hvalpeholdet hos Den Aktive Hund og er rigtig glad for træningsmetoden der bliver brugt. Jeg kan se min hund bliver motiveret og stimuleret på en positiv måde med træningen. Der er stort engagement fra træneren som også vejleder om adfærdsmæssige udfordringer der kan opstå både hjemme og på træningspladsen ….Jeg fortsætter træningen hos Den Aktive Hund og kan kun varmt anbefale andre at træne her ;o)

Martin og Kato (Labrador Retriever),
Hillerød


Jeg glæder mig hver uge til vi skal til hundetræning. Jeg synes hundetræningen hos Den Aktive Hund er super inspirerende og der gives mange gode redskaber og fif man kan arbejde videre med derhjemme.

Mette og Ziggy (Cocker Spaniel),
Hørsholm


Jeg er super glad for at træne hos "Den aktive hund " fordi det ikke bare er træning. Det er også god oplysning om hvordan man opdrager sin hund i daglig dagen og man får gode råd til træning hjemme.

Benny og Hope (Australian Shepherd),
Hvidovre


Jeg har trænet med Bella, som er vores dejlige Samojede Spids, på to hold hos Tanya. Vi havde næsten lige overtaget hende fra en anden familie, så hun var 2½ år gammel da vi startede træningen på det første hold og hun trængte derfor til at lære mange ting. Spidshunde er jo ikke de nemmeste hunde at træne. De har deres helt egen vilje og vil meget gerne vise, at det er dem, som styrer flokken og ikke omvendt. Derfor var det også rigtig dejligt at se, hvor godt Bella blev modtaget af træneren på holdet.Der er altid en god stemning på holdet, og det er altid rigtig hyggeligt ……det er en dejlig måde at vågne på lørdag formiddag ;o)Tanya er god til at hjælpe med at støtte under træningen og vi har nu gået på to hold og fået en rigtig dygtig og opmærksom hund i familien.

Christian og Bella (Samojede Spids),
Hørsholm


Træningen er udfordrende for hund og ejer.
Resultatet er glade og udmattede hunde.. I hvert fald på hvalpe og ung hunde holdet hvor jeg har deltaget..

Mie og Sofus (Papillon),
Birkerød


Vi er meget glade for Den Aktive Hund. Her har vi deltaget i hvalpetræning med to af vore hunde og har kun ros tilovers for Den Aktive Hund. Der bliver udvist et positivt engagement overfor både dem på to ben og dem på fire ben. Løbende har vi også fået svar på mange hundespørgsmål, det har også været en stor hjælp.

Johanne, Maria og Bella (Yorkshire Terrier),
Hørsholm


Det er rart at gå til træning hos Tanya, der formidler sin viden på en god måde og uden at formålet går tabt, skaber hun en rar og afslappet atmosfære, både for hundene og deres ejer. Herudover ligger tidspunktet rigtig godt i weekenden. Min hund og jeg glæder os hver gang til træningen.

Denise og Fussi (Japansk Spids / Shetland Sheepdog blanding),
Nivå